No niin. Hommat etenee ja kiirettä pukkaa. Naapuritonteilla perustukset jo pystyssä ja meillä ei vielä pohjia ole kaivettu.

Hommat on seissyt lupakuvioiden hakemisen takia, mutta tällä viikolla sain ne vihdoin tuonne rakennusvalvontaan kiikutettua viimeistä paperia myöten. Lupaa odotellessa on jo pakko alkaa tekeen pohjatöitä.

Ensi viikolla pitää sitten alkaa tapahtua, koska paketti tulee viikolla 31 tarkemmin 28.7 tai 30.7, vaikka sitä kovasti yritin siirtää muutamalla viikolla eteenpäin. Siirto olisi onnistunut viikolle 38, jolloin olisi ollut asentajia taas vapailla markkinoilla. Onhan se jo liian myöhäistä syksyä.

Viikonlopun tapahtumiin kuuluu pohjan kaivuualueen merkkaus, jotta kuljetuksen pojat pääsee sitä ensiviikolla kaivelemaan. Pohjien korko pitää vaan saada sopivaksi.

Perustukset pitää päästä aloittamaan viikolla 29 viimeistään, jolloin sen tekoon jää aikaa 2 viikkoa. Eli tiedossa on harkkon lappamista jonninverran. Oltais otettu perustukset valettuna, mutta kaikki tekijät on joko varattuina tai sitten niin suolasen hintaisia ettei niihin ole varaa.

Ollaan kyselty tarjouksia kodin kalusteista ja kodinkoneista, mutta mitään päätöksiä ei ole vielä tehty näitten suhteen.