No hei taas pitkästä aikaa.

Kovin on laiskaa tämä päivittely tänne palstalle, mutta kun on niin laiska tuo meidän valokuvaaja, niin ei sitä viitsi pelkkää tekstiä sitten tänne rustata.

Eli viime kerrasta on sitten tapahtunut jotakin. Ulko-ovet on löytänyt paikkansa ja lukotkin niihin on hankittu, jottei rosvot pääse enään niin helpolla käsiksi työkaluihin. Alla kuva meidän pääovesta.

Kun saatiin ovet paikoilleen ja ulkovuoraus suunnilleen valmiiksi niin siirryttiin sitten sisätiloihin naputtelamaan väliseiniä pystyyn. Tässä tehtiin mukava virhe kun liimattiin ensin alajuoksut kiinni lattiaan muttei laitettu yläjuoksua ja pystyjä heti perään. tästä seurauksena alajuoksut lähti irti kun niitä vähän kopautti. Eihän se auttanut sitten  muu kuin tehdä homma kahteen kertaan ja nyt kyllä sitten pysyy.

Runkojen asennuksen jälkeen on sitten levytetty väliseinät toiselta puolen valmiiksi, jotta laiska sähkömies pääsee vetämään piuhoja.

Sähkömiehen inspiraatiota odotellessa Hanna paklaili yhden huoneen testi mielessä.

Hyvä siitä tuli nuin ekaksi huoneeksi, kun siihen pohjamaalin sutaisin. Tästä ei taas ole kuvaa.

Sähkömies on myös alkannut pikkuhiljaa piristymään ja muutama rasia on löytänyt paikkansa ja pari metriä kaapeliakin on jo vedetty. Tästä sitten taas seuraavassa episodissa, toivotaan aktiivisempaa otetta kuvaajalta ja myös kirjoittajalta.

Myös rännit ja lumiesteet alkaa pikkuhiljaa olemaan paikallaan. On niissä kyllä suuria eroja hinnoissa esim. Vesivek rännit, lumiesteet, tikkaat ja sillat 5000€. AP-myynti rännit, lumiesteet, tikkaat, sillat, ikkuna-, ovipellit ja autotallin toinen puoli katosta ja katon jiiripellit asennettuna maksoi 3600€.

Näkemisiin.