Helou

Talossa on vihdoin lattialämpö päällä ja sisällä alkaa olemaan mukavat oltavat kun on lämmintä ja kosteuskin poistuu pikkuhiljaa. kosteudesta meinasi tulla vähän ongelmaa, kun lattia alkoi lämmetä. Kosteus saatiin hallintaan kosteudenerottimella joka on pyörinyt viikonpäivät.

Tässä kuva pumpun näytöstä

 

Putkikytkennät

Tuossa tuo tuloilmakojekin on seinälle saatu

 

Keittiön seinälle tuli muutama piuha. Kyllä siellä sähkö viuhuu. Seinä nykyään jo ummessa.

Myös suihkuhuoneen seinät on muurattu

 

Tuossa näkee vähän takan mallailua. Tuohon on myös jo muurattu tuo seinä paikoilleen ja piippukin menossa hyvää vauhtia ylös katolle kunhan ilmat vain sen sallii.

Keskuspölynimuriputkisto saatiin asennettua lähes perille asti eli jätettiin loppupätkä tekemättä, kun ei ole tuo tekninentila vielä ihan valmis niin ei viitti putkia vetää sinne tielle.

Pitäisi myös viimein saada ilmastointiputket vedettyä niin saisi tilata sitten puhallusvillat katolla, mutta vielä menee tämä viikonloppu tuon takan kimpussa.

Laatat käytiin tilaamassa Laattapisteeltä ja niiden toimitus on viikolla 5. keittiö tullaan tarkistusmittaamaan ensiviikolla ja se pitäisi tulla viikolla 8. Myös tapetit käytiin eilen ostamassa ja tänään päästiin kaupoille maaleista, kun saatiin niille hinta kohdalleen.

Tiukkaa rutistusta tässä pitää tehdä, että saisi kaikki valmiiksi tavoiteaikataulun mukaisesti.