Hei taas pitkästä aikaa.

Talon tuulensuojalevyt on saatu asennettua ulkopuolelle lähes kaikki. Asentamatta on jätetty vain muutama levy, jotta saadaan ilmastointiputket katolle vietyä.

Sisällä on sitten tapahtunut vähän enemmän. Viemäröinnin jälkeen aloimme asenteleen styroksia lattiaan, jota tulikin sinne kolme kerrosta eli yhteensä 250mm. Samalla sitten vedettiin loput vesijohdotkin paikoilleen. Lämminvesijohdot oli helppo laittaa paikoilleen kun sain lainaksi kolvia, jolla sai tarvittavaturat putkille aikaiseksi.

Ite touhussa.

Ja siinä Sini puhdistaa uraa vesijohdoille(lapsityövoiman käyttöä).

Siinä vielä vähän kuvaa sisältä.

Näitten jälkeen olen laittanut kattoon vähän muoveja paikoilleen, kun valu lähenee ja tarvitaan lämpöä sisään.

Eilen sitten pietettiin Ökin kanssa pienet rautatalkoot ja asennettiin lattiaraudat lattiaa. Hanna surrutteli siinä vieressä(Rautoja kiinni).

Tänään sitten vähän laiskotti ja ei meinannut saada mitään aikaan. Aamulla kuitenkin surruttelin ite loppuun ja laitoin vähän kaivoja kohilleen. Pidin myös vähän kokkoa takapihalla ja polttelin vähän puita siellä.

Illalla sitten alkoikin tapahtua kun isä tuli kaveriksi. Koolattiin puolikattoa ja laitettiin sinne myös 10cm palavillaa paikoilleen. Kyllä kohta alkaa lämpö pysymään sisällä.

Huomenna pitäs korput asennella lattiaan, koska maanantaina tulee lattialämmitysputket paikoilleen. Torstaina sitten tapahtuu yksi kohokohta, kun lattia valetaan. Siihen mennessä pitää saada sisälle +5 lämmintä, jotta sementti saadaan kuivumaan.

Siinäpä sitä taas vähäsen jotain.